UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING EN STRATENDINER

12 november 2024

 Beste GCC-lid (leden),

Hierbij nodigen wij je graag uit voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op dinsdag 12 november a.s. in het ‘Feithhuis’ aan het Martinikerkhof 10. Deze ALV is onderdeel van het stratendiner dat de GCC twee keer per jaar organiseert voor leden en niet-leden. 

Tijdens dit stratendiner staat de gastvrije binnenstad centraal. Gastvrijheid goeroe Milo Berlijn neemt ons op speelse en overtuigende wijze mee in de wereld van waardevolle interacties. Lang leve de gastvrijheid. Want wat is mooier dan dat zowel jijzelf, je collega en de klant of gast een fijne dag hebben.

We staan verder stil bij de plannen en ideeën van Gastvrij Groningen, de campagnes van Marketing Groningen en de rol van ambassadeurs hierin. Uiteraard maken we ook ruimte vrij om hierover met elkaar in gesprek te gaan tijdens en na afloop van het stratendiner. In vervolg op dit eerste informele deel van de avond zal de ALV van de GCC plaatsvinden, we proberen dit kort en bondig te houden.
.
Tijdens de ALV komen de ‘noodzakelijke’ onderwerpen aan bod, maar staan we ook stil bij de transitie waarvoor we staan. Er speelt het nodige in de stad (gemeente) en er zijn veel mooie ontwikkelingen te noemen. In de beweging die ontstaat op korte en lange termijn, zal ook de GCC zich moeten aanpassen. We nemen je graag mee in onze plannen / ideeën. Voor een overzicht van alle te behandelen onderwerpen verwijzen wij je naar de agenda.

Op het ledendeel van onze website (www.groningencityclub.nl) vind je de documenten terug die betrekking hebben op deze vergadering. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn betreft de formele zaken van de agenda van de ALV, dan ontvangen wij die graag uiterlijk 6 november op ons mailadres: info@groningencityclub.nl.  

Je kunt je aanmelden voor het inspirerende stratendiner met aansluitend de korte en bondige ALV via onderstaande button. Heb je je al eerder aangemeld, dan hoeft dit uiteraard niet opnieuw.

Met vriendelijke groet,
 
Bestuur Groningen City Club

Locatie:

Restaurant Feithhuis
Martinikerkhof 10, Groningen

Tijd:

  • 18.15 uur: inloop met buffet
  • 18.45 uur: aanvang programma
  • 21.10 uur: netwerkborrel

Catering:
Het diner vindt plaats in de vorm van een buffet (va 18.25 uur). Eventuele dieetwensen kun je melden bij info@groningencityclub.nl

Agenda:                                                            

1. Opening ALV door de voorzitter de heer Eric Bos
2. Mededelingen
3. Ingekomen stukken

4. Lopende zaken door Eric Bos:
• Korte toelichting op materie ‘reclamebelasting’
• Korte toelichting op materie ‘uitstallingenbeleid gemeente’

5. Notulen/verslag ALV d.d. 13 november 2023 (zie bijlage)

6. Bestuurszaken
Volgens de statuten van de vereniging ‘GCC’ dienen bestuursleden periodiek te worden herbenoemd. In verband met de voorgenomen transitie van de vereniging in 2025, waarbij een commissie van 5 jonge ondernemers zal worden geïnstalleerd om mee te denken over een hernieuwde bestuurlijke opzet, heeft het bestuur van de GCC besloten om voor 1 jaar dispensatie te vragen voor de herbenoeming van een
aantal zittende bestuursleden. Dit dient te worden voorgelegd aan en goedgekeurd door de algemene ledenvergadering, in overeenstemming met de statuten en het verenigingsrecht. De reden hiervoor is dat de vereniging in 2025 een transitiejaar ingaat, waarbij de toekomstige bestuurlijke inrichting zal worden heroverwogen in samenwerking met voornoemde commissie van jonge ondernemers.

7. Financiën door gevolmachtigd penningmeester Fred de Bruin:
• Korte toelichting op voorlopige begroting 2025
• Verslag kascommissie (zie document op de leden site)

De begroting 2025 en overzicht/verantwoordingen Fondsgelden zijn te raadplegen via de leden-inlog op onze website (zie bijlage Jaarstukken 2023 laatste pagina).

8. Afsluiting en borrel