Lieve ondernemer,

Groningen, een stad om van te houden. Hier, in deze stad, bewandelt iedereen een eigen pad- en komen we ook altijd weer samen. Deze stad laat bewoners zichzelf zijn en biedt hen alle ruimte om te experimenteren en pionieren. Het is moeilijk om niet van Groningen te houden. Dus, lieve ondernemers: sta voor Groningen, zoals zij staat voor jou. Blijf nieuwsgierig, blijf ontdekken en blijf van haar houden.

Met de voltooiing van de ringweg van Groningen sluit de stad een belangrijke periode af. Jaren van intensieve werkzaamheden hebben hun vruchten afgeworpen. De stad is nog beter bereikbaar voor iedereen binnen en buiten de provincie. Met de stadscampagne ‘Love, Groningen’ wakkeren we de trots van Groningers op hun stad aan en nodigen we iedereen uit het hele land uit om de stad te ontdekken. Wil jij helpen door te laten zien hoe trots je bent op Stad en op je onderneming? Dat kan met de verschillende tools die zijn ontwikkeld.

Fysieke tools

Als ode aan jouw ondernemer hebben we een gepersonaliseerde ‘Love, Groningen’ poster ontwikkeld.* Wil jij ook een poster met een ode aan jouw onderneming uit Groningen? Laat het ons weten via dit formulier.

Ook hebben we ansichtkaarten en baliebakjes ontwikkeld die we verspreiden bij ondernemers. Zet de ansichtkaarten op je toonbank en roep mensen op een ode te brengen aan Groningen.

*Let op, wanneer je de poster in de etalage hangt, is er reclamebelasting van toepassing. Je kan de poster 13 weken laten hangen. Lees meer over reclamebelasting op de website van de gemeente.

Online toolkit

Om de Love, Groningen campagne tot een succes te maken, willen we je vragen om gebruik te maken van de online toolkit. In de toolkit vind je allerlei elementen, sociale media kaders, posters, logo’s en nog veel meer. Je downloadt ze eenvoudig via deze link.

Breng zelf een ode

Ben jij ook zo trots om te ondernemen in Groningen? Breng dan je eigen ode aan de stad. Je mag je ode op elke manier brengen. Bedenk bijvoorbeeld een gerecht met Groningse producten, een speciaal Ode aan Groningen drankje of geef je etalage een Groningse twist. Toon jouw liefde voor Groningen en maak kans op één van de prijzen. Breng hier je ode uit.

Meer weten over de campagne? Lees hier alles over de stadscampagne Love, Groningen.

Love, Groningen