GCC-leden met bedrijf gratis vermeld in toeristische app ‘Groningen City Guide’

GCC-leden kunnen gratis worden vermeld in een toeristische app van marketing Groningen. Het gaat om de app ‘City Guide’.

groningencityguideEen soort stadsgids dus, met informatie over onder andere shoppen, uitgaan, cultuur en evenementen in Groningen.

Met de app kunnen bezoekers van Groningen makkelijk en snel ontdekken wat de stad te bieden heeft. De City Guide biedt inspiratie voor een middag shoppen of een avondje uit. Ze vinden er info over bijzondere winkeltjes, goede restaurants, de leukste evenementen, de mooiste galerieën en meer. In de app is ook informatie te vinden over hotels en vervoer- en parkeermogelijkheden in de stad.

Het thema ‘shopping’ is onderverdeeld in verschillende categorieën, van wonen & design tot mode & sieraden en van beauty tot culinair. Per rubriek wordt de gebruiker getipt op de leukste winkels. Ondernemers die lid zijn van GCC kunnen hier nu gratis vermeld worden.

Volgens Robert Vorenhout van GCC is het voor ondernemers een geweldige manier om zich te promoten. En nog gratis ook. Hij hoopt dat het niet-leden over de streep trekt om alsnog lid te worden van GCC. ‘Want dit is een unieke manier om je bedrijf gratis onder de aandacht van toeristen te brengen.’

Behalve een vermelding in de app krijgen de leden ook een vermelding op de website www.shopping.groningen.nl. Net als de app is ook de site een initiatief van Marketing Groningen en GCC. De app is zowel beschikbaar voor IOS- als Andriod-gebruikers. De gratis vermelding van GCC-leden is mede te danken aan een bijdrage van het Fonds Ondernemend Groningen.