Save the Date: Studiereis Münster, 22 september 2017

Save the Date Studiereis Münster op 22 september 2017 voor leden Groningen City Club!
Hanzestad Münster, een bruisende stad vol in ontwikkeling en dat veel gelijkenis heeft met Groningen. Nadat Bommen Berend de bisschop van Münster naar huis had gestuurd wordt het nu tijd dat wij in de aanval gaan. Een aanval naar kennis en innovatie waar wij als ondernemend Groningen onze vruchten van kunnen gaan plukken.

Graag nodigen wij onze leden uit voor een studiereis naar Münster op 22 september!
Nadat de Groningen City Club in 2015 en 2016 al een inspiratietour organiseerde naar respectievelijk Amsterdam en Hamburg, is nu Münster de ultieme plek om inspiratie op te doen. Tijdens deze studiereis willen wij je inspireren met de keuzes en de richting die de stad Münster heeft genomen. Door presentaties van o.a. Marketing Münster, ontmoetingen met ondernemers uit Münster en natuurlijk een retailsafari door de stad.

Tijdens de studiereis zullen we ingaan op vele actuele ontwikkelingen en keuzes die jij, wij als ondernemende binnenstad Groningen als opgave hebben.

 Retailontwikkelingen: Inspiratie bij succesvolle retailers en vernieuwers
 Evenementen: Tip & Trucs van Marketing Münster
 Stadsinrichting: Shared Space, Historisch Karakter, Fietsproblematiek & Vergroening
 Nieuw Hoofdstation Münster?!

Concept programma:
07:30 uur: Vertrek met de bus naar Münster
22.00 uur: Aankomst Groningen
Voertaal is Duits, er wordt gezorgd voor vertalers tijdens de gehele tour.

Reserveer alvast 22 september 2017 in je agenda en meld je vandaag alvast aan! Meer informatie en een definitief programma volgt eind augustus.