Zaterdag 22 september en zondag 23 september 050&Mode!

050&Mode

Zaterdag 22 september  en zondag 23 september zal het jaarlijkse en goed bezochte mode-event van Groningen weer plaatsvinden.

Met op 22 september 050&Mode & 23 september Klein Berlijn. De GCC wil samen met u, Groningen als mode stad met het 050&Mode event, wederom tot een groot succes maken. De werkgroep binnen de GCC is al druk bezig met de voorbereidingen en organisatie, en hierbij hebben wij uw medewerking vanzelfsprekend hard nodig. Namens de Groningen City club zal mevrouw Bettie van Veen telefonisch contact met de modezaken in de binnenstad opnemen voor inventarisatie van mogelijke deelname aan het 050&Mode event.  U kunt van haar de volgende drie vragen verwachten:

1. Wilt u deelnemen aan het event? Dit houdt in dat de winkeliers zelf ook een activiteit binnen hun winkel ondernemen, net als voorgaande jaren! Dat kan bv met een DJ, voguemodellen in de etalage, dansers maar ook een speciale kortingsactie voor die dag etc. We willen graag dat er binnen en buiten veel te doen is. Wanneer u een activiteit organiseert voor uw eigen clientèle dan kan dat ook meegenomen worden in de timetable.
2. Zoals u van voorgaande edities gewend bent zullen er op gezette tijden modeshows gehouden worden, op het podium op de Grote Markt. Wilt u meedoen aan de modeshows en kleding beschikbaar stellen? 
3. Er wordt een speciaal 050&Mode magazine uitgegeven ter promotie van het evenement. Wilt u in het 050&Mode magazine een advertentie en/of advertorial plaatsen? Naast verspreiding bij de deelnemende winkels, ontvangt u van deze speciale mode-editie 50 exemplaren ter verstrekking aan belangstellenden en zullen wij het 050&Mode magazine op verschillende locaties verspreiden ter promotie van het event! U kunt ook zelf contact opnemen met Bettie van Veen via 06-38717650 
Wij hopen er ook dit jaar, samen met u, weer een fantastisch en druk bezocht mode evenement van te maken, waarmee we de Groninger binnenstad als koopcentrum wederom op de kaart zullen zetten!