VOORDELEN CITY APP

Gratis deelname voor GCC leden aan City-App

Marketing Groningen heeft een City App voor Groningen Stad ontwikkeld. De leden van de Groningen City Club krijgen een gratis vermelding op de App en de website www.shopping.groningen.nl.
 
De volgende gegevens kunnen worden vermeld:
  • - Tekst van maximaal 100 woorden
  • - Hoofdfoto van uw bedrijf
  • - 2 aanvullende foto's
 Belangrijk: voor de App en de website zijn liggende foto's het meest geschikt. Minimale omvang van 800 pixels breed en 600 pixels hoog.
Het technisch beheer van de App en de website zijn in handen van Marketing Groningen.
 
De procedure is hierbij als volgt:
  1. 1 De GCC verstrekt elektronisch alle basisgegevens van haar leden aan Marketing Groningen.
  2. 2 Marketing Groningen verstuurt aan de leden van de GCC een mail met daarin de individuele inloggegevens.
  3. 3 De leden kunnen vervolgens zelf alle benodigde gegevens (tekst, foto's en faciliteiten) invullen en onderhouden in een afgeschermde omgeving. Deze gegevens worden zichtbaar in de app en op de site.

Leden, die geen prijs stellen op deelname aan deze dienst kunnen dit melden middels een mail naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In dat geval zullen de individuele gegevens van deze leden NIET worden doorgegeven aan Marketing Groningen.

Leden, die al deelnemer zijn van Marketing Groningen zullen rechtstreeks door Marketing Groningen worden benaderd.
Wij als GCC kunnen alleen maar constateren dat hier een geweldig instrument beschikbaar is gekomen voor de bezoekers van Groningen en voor de individuele promotie van de leden van GCC.