Online Koopavond - ondernemers gezocht

Actueel

Spot TV start vanaf vandaag op de donderdagen met de Online Koopavond. De Groningen City Club is een van de sponsoren van dit nieuwe online kanaal en roept ondernemers op om kosteloos deel te nemen!

Spot TV is het nieuwe online kanaal voor jong & studerend Groningen. Vanaf donderdag 2 april starten zij met de Online Koopavond om lokale ondernemers te ondersteunen. Tussen 17.00 – 19.00 uur kunnen ondernemers producten & diensten via een livestream aan het publiek laten zien. Het publiek kan vervolgens bieden op deze producten.

Iedere ondernemer mag maximaal 5 producten beschikbaar stellen voor de veiling. De veiling wordt online begeleidt door een presentator en presentatrice (talkshow setting), die op afroep ook ondernemers uitnodigen om zelf iets te vertellen over hun winkel / bedrijf en de producten die zij aanbieden. Naast informatie over het product zal ook de betreffende winkel (onderneming) aan bod komen.

Deelname voor ondernemers is kosteloos en kan zolang er ruimte is in de programmering. Meerdere ondernemers hebben zich inmiddels al aangemeld, maar er is nog plek voor de komende edities!

Groningen City Club is samen met Bedrijvenvereniging WEST en gemeente Groningen supporter van deze online koopavond en roept winkeliers op om gebruik te maken van dit kanaal. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op https://www.spot-tv.nl/online-koopavond