Webinars Online Marketing

Actueel

Wil jij als onderneming meer naamsbekendheid en klanten? Dan is het wellicht de moeite waard je eens (verder) te verdiepen in online marketing. In de komende periode organiseert de Groningen Ondernemers Academy verschillende webinars, waarin jij als ondernemer direct zelf aan de slag kunt. Alle trainingen worden verzorgd door Triplepro Online Marketing en zijn geschikt voor ondernemers die met online marketing willen starten of die er al enige ervaring mee hebben. Er valt vaak nog veel te leren van de specialisten, soms kunnen zelfs kleine tips een groot effect hebben!

Facebook Ads (basis training) – 15 april 2020
Hoe zet ik een effectieve advertentie in? Wat is het doel van mijn advertenties? Op welke doelgroep richt ik mij en wat zijn de mogelijkheden? Allemaal vragen die tijdens de praktisch ingerichte workshop voorbij komen. Je leert te werken in Facebook Business Manager om dezelfde avond nog een effectief ingerichte campagne klaar te hebben.

Email Marketing (basis training) – 22 april 2020
Hoe kan ik mijn bestaande klanten activeren? Hoe vaak moet ik e-mails versturen? Welke programma's kan ik daar het beste voor gebruiken? Samen met een e-mailmarketing specialist ga je aan de slag om e-mailmarketing voor jouw bedrijf op te zetten en in te richten. Ook maak je een e-mail template aan waarbij je leert een goed converterende e-mail in te richten.

Google Ads (basis straining) – 29 april 2020
Hoe richt ik een Google Ads advertentie in? Welke mogelijkheden zijn er voor mijn bedrijf? Wat zijn de kosten van een advertentie en wat kan het opleveren? Met deze praktisch ingerichte training leer je mogelijkheden van Google Ads kennen. Je zet een effectieve advertentie op voor jou bedrijf, die je dezelfde avond al kan gebruiken.

Tijdstip:
18.45 - 20.45 uur

Aanmelden:
Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je op www.groningerondernemersacademy.nl .
Informatie over hoe de webinars worden georganiseerd wordt na aanmelding toegestuurd. Voor alle webinars geldt vol = vol.