Ondernemersvereniging winkelcentrum De Beren opgericht.

Actueel

Groningen is een nieuwe ondernemersvereniging rijker: De Beren. De vereniging zet zich in voor ondernemers en bedrijven gevestigd in het nieuwe winkelgebied Beren, aan het begin van de Korreweg.

De ondernemersvereniging werd opgericht met steun van ‘grote broer’, Groningen City Club.

De Beren gaat nu plannen maken om voor het gehele winkelgebied wat punten op de ‘i’ te zetten. Zoals vergroening, bewegwijzering (signing) en de algemene aantrekkelijkheid van het winkelplein. De ambitieuze plannen sluiten mooi aan op recente vernieuwingen van het winkelcentrum Beren. Zo werd de onlangs verbouwde Jumbo heropend, kwam er een nieuwe kapsalon en opent Kruidvat er binnenkort een vestiging.

‘We zijn als winkelplein nu bijna weer op volle sterkte. Want er was hier wat leegstand, maar dat is nu voorbij. Op 17 februari gaat de nieuwe Kruidvat open. Dan zijn bijna alle panden vernieuwd of verbouwd. Er is dan een nieuwe Kwalitaria, er zijn twee nieuwe kapsalons, een nieuwe slijterij en een vernieuwde Jumbo’, vertelt Supermarktmanager Jan Rona van Jumbo, voorzitter van de ondernemersvereniging. Hij is blij met de nieuwe vereniging. ‘We hebben de ondernemersvereniging opgericht om met elkaar activiteiten te ondernemen en om het winkelcentrum te promoten. Alles is vernieuwd bij ons, er zijn nieuwe ondernemers, en dan is het prachtig dat er nu ook een vereniging is die ons onderling verbindt’, aldus Jan Rona.

Op de foto het moment waarop de akte officieel werd ondertekend, met onder meer Jan Rona, van de Jumbo en voorzitter van De Beren (tweede van links).