Groninger binnenstad krijgt Huis van Ome Loeks

Groa

Hele dagen in een stad rondwandelen en daar de beste plekjes ontdekken, is iets waar je niet snel voor zult kiezen als je jonge kinderen hebt. Om jonge gezinnen toch de mogelijkheid te geven om Groningen te ontdekken, start de Groningen City Club met de hulp van SKSG een pilot waarbij kinderen leuke activiteiten kunnen doen en workshops volgen, terwijl hun ouders de stad kunnen verkennen.

SKSG Kastanjeplein wordt tijdens de pilot periode van zeven zaterdagen, vanaf 9 november, omgetoverd tot ‘Het Huis van Ome Loeks’. Hier kunnen kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud maximaal een blok van drie uren verblijven. “Terwijl hun ouders, lekker ongezien, de cadeautjes voor de feestdagen scoren, zorgen wij dat kinderen de tijd van hun leven hebben in ‘Het Huis van Ome Loeks’. We bieden hier leuke workshops en activiteiten in een veilige omgeving. Gezinnen kunnen hierdoor langer van onze prachtige stad genieten,” aldus Guido Heeringa (SKSG). Etra informatie ios te vinden op http://www.huisvanomeloeks.nl/

Bijgaande flyers worden in de binnenstad verspreid. 
flyer1
flyer2

Dit project is onderdeel van de uitvoeringsagenda van de Groninger Ondernemers Agenda op het thema Kindvriendelijke Binnenstad. Kijk hier voor het volledige artikel.