Uitnodiging: Winkelstraatpraat & Retailsafari tijdens Let's Gro

Winkelstraatpraat

Op donderdag 2 november van 13.30-15.00 uur vindt een interactieve bijeenkomst plaats waarbij verschillende thema's de revue passeren die betrekking hebben op het (nog) aantrekkelijker maken van het shoppen in de stad Groningen. Er wordt gewerkt met inspirerende beelden, stellingen en voorbeelden uit andere steden en landen.  Deelname is gratis en vindt plaats op het Stadhuis. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.groningerretailacademy.nl  (vol=vol)

Retailsafari

Op donderdag 2 november bezoeken we hippe en onderscheidende winkels in het centrum van Groningen. Ontmoet ondernemrs, proef en beleef de sfeer van shoppen in Groningen. Deelname is gratis en vertrek is vanaf het Stadhuis. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.groningerretailacademy.nl  (vol=vol)
Aansluitend verwachten wij de spreker Ibrahim Ibrahim.

Ibrahim Ibrahim is de ‘Managing Director’ van Portland Design, gevestigd in Londen en in 1987 opgericht. Portland is onderdeel van Het wereldwijde Perkins + Will architectuur en ontwerpnetwerk. Ibrahim heeft een grote interesse voor het begrijpen van de relatie tussen de klant en het merk, maar ook voor het gevoel dat de klant krijgt in de fysieke en de digitale omgeving van het merk. Zijn passie ligt vooral in het verkennen van de toekomst van het consumentisme en het effect hiervan op de maatschappij en de relatie tussen mensen onderling.
Ibrahim is oorspronkelijk opgeleid als luchtvaart ingenieur en is daarna afgestudeerd aan het Royal College of Art en Imperial College Londen, daarnaast is hij een Fellow van de Royal Society of Arts. Hij is een vaste spreker op conferenties en een frequente bijdrager aan tijdschriften en handelspers. Hij heeft regelmatige stukken geschreven voor The Economist 'Insights.
Gedurende zijn 29 jaar in design consultancy heeft hij samengewerkt met klanten wereldwijd waaronder Mondelez, Nestle, Diageo, Albert Heijn, Bugaboo, Pernod Ricard, Le Pain Quotidien, CNN, SSP, Heathrow Airport, Schiphol Airport, Dubai Airport, TfL, Inter Ikea, ECE, Corio, Hammerson, Mubadala, Nakheel, TDIC, JAFZA, Westfield, Brits Land, Coach, Lagadare, Wolford, David Clulow, Selfidges, Harrods, Luxottica, Travelex, Arcadia en ADNOC.
Met zijn ervaring en kennis zal Ibrahim spreken over de toekomst van de retailer in de stad Groningen en hoe zij kunnen meegroeien in een wereld die op hoog tempo innoveert en digitaliseert.

 

Kijk hier voor de flyer.